29.08.2015

Netlioo İle Tıklama Başı Kazanç Fırsatı

İnternet'in ve sosyal medyanın kazandıran platformu olan Netlioo 2015 Ağustos ayı itibariyle sunduğu reklamlardan tıklama başı kazanç sağlamaya başladı.


Daha önceki dönemlerde, yayınladığı reklamları paylaşmanız ya da beğenmeniz durumunda verdiği reklam komisyonu verme modeli ile çalışan Netlioo artık yayınladığı reklamları sizin facebook, twitter, googgle +, linkedin, tumblr, pinterest gibi sosyal medya mecralarında paylaşmanız ve paylaşılan bu reklamlara ne kadar çok fazla tıklanırsa, tıklayan kişinin kalitesine göre 0,001 TL (önceden 0,01 idi) -0,03 TL arası tıklama başı kazanç sağlayabilirsiniz.




Yeni geçilen bu sistemin ayrıntılarını aşağıdaki şekilde görebilirsiniz.


Tıklayan kişinin kalitesi demek, o kişinin gerçekten reklamdan etkilenerek reklama tıklayıp, reklamın yapıldığı siteyi ve yapılan reklamı incelemesi demektir. Böylece reklam amacına ulaşmış ve tıklayan kişiyi siteye ve reklama çekmiş demektir. Reklama tıklayarak siteye giren ziyaretçi o siteden herhangi bir ürün aldığı zaman, Netlioo üyesi olan reklamı paylaşan kişiler, Netlioo'nun o siteye özel verdiği komisyon oranını da kazanmış olacaklardır.



Kampanyayı ve reklamı yapan firmalar o reklam için belli bir bütçe ayırmaktadırlar ve bu bütçe tamamlanınca reklam kampanyası otomatik olarak sona ermektedir. Örneğin yukarıdaki resimdeki kampanya bütçesinin %91'i tükenmiş bulunmakta. Reklam kampanyasının sona ermesiyle birlikte de, Netlioo üyelerinin hesaplarına kazandıkları miktarlar yansımaktadır. Bu bölümde paylaşılan reklamın kaç defa tıklandığı ve bu tıklama karşılığı ne kadar kazandırdığını ekranda bildirimler kısmında görebiliriz.

Reklamı dediğim gibi Facebook'da paylaşabilirsiniz.


Ya da twitter' da



Veya google plus'ta 


Yukarıda sayılan diğer sosyal medyalarda da reklam paylaşılıp tıklama başı kazanç sağlanabilir. Ne kadar çok paylaşımda bulunulursa ve paylaşırken kendimizden de yorumlar katabilirsek o kadar çok başarıya ulaşma şansımız yüksek olur.


netlioo.com - Kazandıran Platform

0 yorum:

Yorum Gönder

Yazdıklarımla ilgili değerli yorumlarınızı bekliyorum.

İLETİŞİM