16.07.2015

Sea Life Akvaryum İstanbul


FARKLI BİR DOĞUM GÜNÜ HEYECANI ONLİNE BİLETLERDE İNDİRİMİ KAÇIRMAYIN LEGOLAND İLE DAHA DA MUTLU OLUN SAHNE ARKASI TURU İLE DAHA DA HEYECANLANACAKSINIZ TEMMUZ AYI BOYUNCA 21:00' A KADAR AÇIĞIZ.






SEA LİFE İSTANBUL
Sea Life Akvaryum İstanbul , Forum İstanbul'dadır. Bayrampaşa'da bulunan Forum İstanbul' a ulaşmak ve dolayısıyla da Sea Life' ı ziyaret etmek oldukça basit. Arabayla, metroyla ya da otobüsle rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Nasıl ulaşabileceğinizi öğrenmek için tıklayabilirsiniz.

Tabii ki Sea Life'ı ziyaret ettikten sonra vaktiniz olursa aynı yerde bulunan, sizin gezmekten hoşlanacağınız İkea ve Decathlon'u ve çocuğunuzun gezmekten hoşlanacağı Jurassic Land' ı da ziyaret edebilirsiniz.

Peki Sea Life'da ne var. Neler yok ki. 

  • 83 metre uzunluğunda mükemmel bir Okyanus Tüneli var. 
  • 270 derecelik panaromik görünüme sahip bir Okyanus Odası var.
  • 47 adet sergi tankı var.
  • 15.000' den fazla deniz canlısı var.
  • Avrupa'nın en geniş köpekbalığı ailesinden pek çok köpekbalığı var.
  • Dokunma havuzları var.



Siz de heyecanlandınız değil mi. Bütün deniz canlılarını bu kadar yakından görmek, bazen dokunmak, bazen beslemek, bazen de onlarla beraber derin sulara dalmak. Bütün bunlara Sea Life' da sahip olabilirsiniz. Emin olun çok güzel ve zevkli bir gün geçireceksiniz. Muhteşem bir deneyim olacak ve rüyalarınıza girecek. 

Sea Life'da bulunan deniz canlıları neler mi diye sorarsanız hepsini burada elbette ki sayamayız ama işte size bazıları. Kaplumbağalar, vatozlar, denizatları, denizanası, ıstakoz, ahtapot, zebra köpekbalığı, palyaço balığı, dev müren, asker balığı, aslan balığı, uzun boynuzlu inek balığı, tropik mercanlar, taş balığı...

Liste uzayıp gitmekte. Ama ziyaret ederseniz çok daha fazlasını göreceğinizden emin olabilirsiniz. Böyle bir canlı da var mıymış diyeceğiniz anlar da olabilir ziyaretiniz esnasında.

BİLET FİYATLARI

Böylesine deniz canlılarının bulunduğu Sea Life'ı ziyaret etmek için elbette ki bir miktar masraf yapmaya da değer. Bu maceraya siz de katılabilirsiniz. Bunun için gerekli olan biletlerin fiyatları ise Temmuz 2015 itibariyle şöyle;

Yetişkin(15 yaş ve üzeri)                      Kapı fiyatı:41 TL, Online bilet:32,80 TL
Çocuk(3-14 yaş arası)                         Kapı fiyatı:29,50 TL, Online bilet:23,60 TL
Çocuk (3 yaş altı)                                  Ücretsiz
Aile paketi(Anne, baba ve 2 çocuk)    Kapı fiyatı:122 TL, Online bilet:97,60 TL

Sorularınız için 0 212 640 20 15 nolu telefonu arayabilir ya da info@istanbulsealife.com adresine mail gönderebilirsiniz.

Görüldüğü gibi online bileti alarak indirim avantajlarından faydalanabilirsiniz. Online bileti almak için tıklayınız.

Sea Life'da nasıl bir gün geçirebileceğiniz hakkında, farklı hangi aktivitelerde bulunabileceğiniz konusunda bazı ipuçları vereyim.
İstanbul Sea Life Akvaryum okul öğrencilerine ve öğretmenlerine özel fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Bu ziyaretlerde yardımsever ve bilgili personelimiz rehberliğinde Sea Life' ı gezebilir, muhteşem bir günün sonunda hayat boyu hafızalarından çıkmayacak anı ve resimlere sahip olabileceksiniz. Deniz canlıları konusunda bilgilerinize bilgi katacak, bu canlılar konusunda merak ettiğiniz bir çok sorunun cevabını alacak ve çok şaşıracaksınız. Daha fazla bilgi ve özel fiyatlar için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.
Köpekbalıkları ile gece yatısı programında, deniz canlılarının geceleri neler yaptığını el fenerleriyle su altı tüneli turu yaparak görebilirsiniz. Ayrıca akşam yemeği,belgesel izleme,hikaye zamanı, dalgıç gösterisi, kahvaltı, su altı yaşam semineri, deniz kamplumbağası hastanesinin incelenmesi gibi faaliyetler de bu programa dahil olan etkinlikler.
Çocuğunuzun doğum gününü Sea Life akvaryumunda özel bir partiyle kutlamaya ne dersiniz. Çocuklarınızın hafızalarından silinmeyecek bir hatıra olarak kalacak partide neler yok ki. Sea Life rehberli tur, parti odasında 1,5 saat, limitsiz popcorn,limitsiz kahve ve çay, magnet ve yüz boyama etkinlikleri,çocuk başına 2 dilim pizza, tüm doğum günü katılımcılarına özel indirimler...
Bayram tatilinde ya da yaz tatilinde ya da yılın herhangi bir gününde çocuklarınızla beraber harika bir gün geçirmeniz için Sea Life gibi mükemmel bir seçeneğiniz olduğunu unutmayın. 
Sea Life'da hep beraber mutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yazdıklarımla ilgili değerli yorumlarınızı bekliyorum.

İLETİŞİM