2.12.2014

DEFACTO

DeFacto Mağazaları

DEFACTO HAKKINDA

DeFacto uygun fiyat politikasıyla 2003 yılında çıktığı yolculuğunda, Türkiye genelinde 231 DeFacto mağazasıyla Türkiye'nin hazır giyim perakendeciliği alanında faaliyet gösteren en büyük 2 markasından biri halinde geldi.

Türkiye'de Akdeniz modası denince akla gelen bir marka olan DeFacto, etkili reklam kampanyalarıyla da 'jean'e karşı duruşuyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

DeFacto Türkiye dışında da önemli atılımlar yaparak dış pazarda da etkili bir oyuncu olma yolundadır. Yıl sonu itibariyle Kazakistan'da 11, Irak'ta 5, Mısır'da 2, Belarus'ta 1 mağazası olacaktır. Yurtdışında odaklandığı bölgeler Balkanlar, Türki Cumhuriyetler ve Ortadoğu bölgeleridir.

Kadın, Erkek, Çocuk ve Genç giyiminde ve Ayakkabı, Aksesuar konusunda sektörde söz sahibi olan ve bir çok mağazasıyla hizmet veren DeFacto,  internet üzerinden de kolayca ulaşabileceğiniz bir uzaklıkta. Sadece bir tıkla siteye girebilir, gönül rahatlığıyla tüm ürünleri inceleyebilir ve beğendiğiniz anda da sipariş verebilirsiniz.

O zaman işte size zarafetin ve şıklığın, ucuz fiyatın ve kalitenin adresi www.defacto.com.tr

DEFACTO ÜRÜNLERİ

DeFacto indirimleri

DeFacto'da o kadar çok ürün var ki, hepsi şık, hepsi birbirinden zarif. Kadın, erkek, çocuk, genç elbiselerinden tutun da ayakkabı ve aksesuara kadar herşey var. Hatta çok uygun fiyatlara outlet ürünler bile bulunmakta DeFacto'da. Haydi ne duruyorsunuz. Bütün ürünler bir tık uzağınızda DeFacto'da


Hatta zaman zaman indirim teklifleriyle bile karşılaşabilirsiniz. Teklifleri de mutlaka değerlendirin.

YENİ YIL ÖZEL KOLEKSİYONU


DeFacto yeni yıl özel koleksiyonu
Yeni yıl yeni başlangıçlar demek! DeFacto yeni yıl özel koleksiyonu ile önce kendini sonra sevdiklerini mutlu etme zamanı. Yılbaşı kırmızıdır diyenlere kırmızı elbise modelleri, yılbaşı desenlidir diyenlere desenli kazak modelleri, yılbaşı eğlencedir diyenlere şal modelleri, taşlı kolye modelleri, saatler ve eldivenler... Hepsi DeFacto yılbaşı özel koleksiyonunda! Senin favori yılbaşı parçan hangisi?


KADIN KOLEKSİYON


DeFacto Bayan Koleksiyonu

2015 sonbahar kış sezonunda DeFacto kadın koleksiyonunda yok yok!

Yağmurlu havaların tadını çıkartmanız için kadın yağmurluk modelleri, mevsim geçişlerinin olmazsa olmazı kadın yelek ve hırka modelleri, kışın en sıcak ve rahat mont ve ceketleri şimdi bir tık uzağınızda.

 Yeni sezonun en rahat koleksiyonunda tüm DeFacto kadınları gibi sitilinizle fark yaratmaya hazır mısınız?

Bir çok ürün ve renk seçeneğiyle, şıklığınıza şıklık katacak, kendinizi şımartabileceksiniz. Üstelik bir çok üründe indirim fırsatlarıyla.

Trend kolyelerinizle de daha şık olacağınıza eminim. Omuz askılı çantanız, kolyeniz, etnik desenli cüzdan ve işlemeli tunik, belki de desenli bluz. Şimdi güzel bir kombin oluşturmak istemez misiniz.?

Cevabınızı duyar gibiyim. Öyleyse ne duruyorsunuz. Haydi DeFacto'ya

ERKEK KOLEKSİYON

DeFacto Erkek Koleksiyonu
Şıklığınıza şıklık katacak, bütün bir kışı rahat bir şekilde geçirecek ve bu kabanlar, montlar, kazaklar ile artık kışı yaşamayı çok seveceksiniz.

Birçok renk, beden ve çeşitleriyle hepsi DeFacto'da . İstediğiniz ürünü seçerek hemen alışverişe başlayıp, sipariş verebilirsiniz.

Ayrıca ihtiyacınız olan gömlek, pantalon, yelek, bot, boxer, sweatshirt ve t-şhirtlere de kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Bütün gözlerin sizin üzerinizde olmasını istemez misiniz? DeFacto ile artık bu mümkün.

KIZ ÇOCUK KOLEKSİYON

DeFacto Kız Çocuk Koleksiyonu

Küçük prenseslerimize en güzelleri yakışır değil mi? 

Cıvıl cıvıl, rengarenk kazaklar, hırkalar, sweatshirtler, bodyler, etekler, taytlar. Hepsi bu adreste. Haydi onları en şık halleriyle görmeye. 

Artık çevrenizde hep gülen gözler göreceksiniz.

ERKEK ÇOCUK KOLEKSİYON

DeFacto Erkek Çocuk Koleksiyonu

Yüzlerde gülücükler hiç eksik olmasın. Hayat boyu mutlu olabilmeleri, bugünkü küçük adımlardan geçer. 

Onlarca üründen birisi de mutlaka sizin canınızdan çok sevdiğiniz içindir eminim. 

Kazaklar, pantalonlar, hırkalar, bereler ve eldivenler, gömlekler, t-shirtler ve atkılar. Angry Bird çocuk cüzdanını, çocuğunuz kesinlikle çok beğenecektir.

AYAKKABI KOLEKSİYON

Ayakkabı Koleksiyon
Dost başa, düşman ayağa bakar derler ama artık herkes ayaklarınıza, ayaklarınızdaki şıklığa bakacak. Birbirinden şık ve kışın bütün soğuk günlerinde ayağınızdan hiç çıkarmayacaksınız.Bu kışı ayağınızı ısıtacak ve pantolonlarınızla kolayca kombinleyebileceğiniz bu ayakkabılar ve botlarla rahat bir şekilde geçirebileceksiniz. Hepsi zarif, hepsi çekici olan bayan ve erkek spor ayakkabılar, bağcıklı ayakkabılar ve botlar, panduflar indirimli fiyatlarıyla beraber DeFacto'da

AKSESUAR KOLEKSİYON

Aksesuar Koleksiyon

Artık DeFacto'dan aldığınız bütün ürünleri tamamlayacak aksesuarlara da ihtiyacınız var eminim. Ama fazla uzaklaşmaya gerek yok. Aklınıza gelen aksesuarlardan birisine buradan mutlaka sahip olabileceksiniz. Cüzdandan çantaya, eldivenden bereye,  şapkadan kemere , küpeden kolyeye, saatten bilekliğe aklınıza ne gelirse DeFacto'da. Bir göz gezdirmeniz yeterli. Bu aksesuarlarla şıklığınızı tamamlayacak, herkesin dikkatlerini üzerinize çekeceksiniz. 


DeFacto'da o kadar çok ürün var ki mutlaka göz gezdirmelisiniz. İstediğiniz ürünlerden bir tanesini almamak için kendinizi zor tutacaksınız. 

DeFacto ürün satışıyla kalmayıp, bazı kolaylıkları da müşterilerine sunabilmektedir. 

Örneğin internet üzerinden alışveriş yapmaktan çekinen müşterileri için 1.000 TL' ye kadar olan siparişlerde 5,99 TL nakit ödeme hizmet bedeli ile kapıda nakit ödeme seçeneğini sunmaktadır.

Başka bir kolaylık da internetten aldığımız bir ürün değiştirilmek istendiğinde, çevremizde bulunan en yakın DeFacto mağazasına gidilerek değiştirme işlemi yapılabilmektedir.

İnternetten alınan pantolon paçaları da yine en yakınınızda bulunan DeFacto mağazasında ücretsiz olarak yapılabilmektedir.

Bu ürünler de beğenebileceğiniz ürünler arasında olabilir.

Çizgili tunik

Taş Detaylı Kolye

Cep Detaylı Mont


0 yorum:

Yorum Gönder

Yazdıklarımla ilgili değerli yorumlarınızı bekliyorum.

İLETİŞİM